Nieuws van 18 mei 2021

Nieuw festival Rock am Esch

Hector bermudez i IW Dt0f Xa84 unsplash

De Gemeente Tubbergen is een jaarlijks terugkerend festival rijker. Op zaterdag 28 augustus vindt het splinternieuwe muziekfestival Rock am Esch plaats. Een bijzonder en uniek zomers feest net buiten de rand van Tubbergen. Het indrukwekkende programma bevat meerdere (cover)bands uit onze gemeente. Het is dan ook dé plek om op een ontspannen en inspirerende plek de zomer te vieren!

Ticketinfo

Een ticket voor Rock am Esch kost €15,- excl. administratiekosten. Scoor hier je ticket en vier met ons de eerste editie van Rock am Esch!

Openingstijden

Op zaterdag 28 augustus gaan de poorten open om 14.00 uur. We vieren zowel de zomer als de eerste editie van Rock am Esch! Het festival is rond middernacht afgelopen.

#RaE21

Languit in het gras liggen en langzaam wegdoezelen, meezingen met één van de top acts of duik die mosh pit in. Geniet van een koud biertje (of twee) of vul je maag bij één van de foodstands op het terrein.

Gooi je zorgen over boord en beleef samen met je vrienden de dag van je leven. Niets hoeft, alles mag. Proost op een fantastische dag!