Nieuws van 23 december 2022

Eerste bands tweede editie Rock am Esch bekend!

RL fotografie 320

Na het succes van Rock am Esch 2022 vindt op zaterdag 26 augustus 2023 de tweede editie van het Tubbergse muziekfestival plaats! De kaartverkoop gaat spoedig van start en met trots kunnen we de eerste twee bands aan kondigen die zullen optreden: Status Quotes en The Buzz Lovers.

Status Quotes
Status Quotes is een getalenteerde groep muzikanten met een grote liefde voor het iconische geluid van Status Quo. Ze brengen hun eigen unieke flair aan de klassieke sound, met pakkende melodieën en energieke beats die je zeker in beweging krijgen. Toon Eppink, die eerder op het festival stond met The Fortunate Sons, keert in 2023 terug op het podium met Status Quo.

The Buzz Lovers
The Buzz Lovers, Europa's beste Nirvana tribute band, sluiten het festival af. Met duizenden toegewijde fans, honderden uitverkochte shows en een ongeëvenaarde podiumpresentatie, recreëren The Buzz Lovers niet alleen vakkundig het geluid, maar ook de energie en het imago van het legendarische trio uit Seattle. Vanaf het eerste akkoord is de emotie en energie in het publiek elektrisch. Mis je kans niet om ze live te zien op Rock am Esch!