Nieuws van 28 mei 2021

Meer Rock am Esch!

Melanie van leeuwen QA q Qf WJM0 E unsplash

Meer Rock am Esch! Het festival, wat op zaterdag 28 augustus plaatsvindt, wordt verder uitgebreid. Naast Dr. Blade & The Spincoaters en The Fortunate Sons zullen ook The Waterfront en singer-songwriter Bram Leferink het podium betreden.

The Waterfront

Deze rockband uit Vasse neemt je mee naar de jaren 80 met knallende rockclassics van U2, Simple Minds, Robert Palmer en Golden Earring, maar ook bands als The Foo Fighters, Radiohead en The Black Crows staan op hun setlist!

Met vijf man sterk maakt The Waterfront, opgericht in 2015, hun intrede op Rock am Esch 2021. De broers Klaas op drums en keyboard, de broers Bossink op bas en gitaar en Johnny Gillman als leadzanger brengen het jaren 80 gevoel weer helemaal terug.

Het belooft een rockend optreden te worden dat je niet wilt missen. Peuk op de lip, glas bier in de hand en genieten maar!

Bram Leferink

Nog meer lokaal talent op het podium: singer-songwriter Bram Leferink uit Tubbergen! Bram zorgt voor een veelvoud aan hits in een eigen singer-songwriter geluid.

Het repertoire van Bram is een verzameling van de mooiste herkenbare nummers van alle tijden. Neil Young, Tom Petty en Jimi Hendrix worden afgewisseld met Pearl Jam, The Smashing Pumpkins, Red Hot Chili Peppers, Audioslave, Radiohead en meer.

Een optreden met alleen maar muzikale hoogtepunten dus, inclusief een artiest met een geweldige stem, strak gitaarwerk en nummers van de bovenste plank!