Nieuws van 14 juli 2021

#RAE21 Update

Edward xu T5 Sd Ioueel Q unsplash

Lieve Rock am Esch bezoeker,

De overheid heeft op vrijdag 9 juli nieuwe maatregelen bekendgemaakt vanwege de huidige corona-ontwikkelingen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 13 augustus. Vooralsnog valt onze festivaldag buiten de uitgesloten periode (zaterdag 28 augustus).

Het is nog wel onduidelijk of deze regels na 13 augustus weer worden losgelaten. Voor nu, wachten we heel even af tot we alle details hebben ontvangen. Op basis daarvan kunnen we een betere inschatting maken van de situatie. We hopen dan ook dat de overheid haar verantwoording neemt en snel met meer duidelijkheid komt.

Wel hebben we tijdelijk een ticketstop ingelast. Door eventuele veranderende regelgeving is het onzeker hoeveel bezoekers we mogen ontvangen.

Daarom is het vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de ‘Paradijsvogel mailing’. Zo hoef je onze kanalen niet meer in de gaten houden, maar brengen wij je op de hoogte wanneer de kaartverkoop weer van start gaat!

De komende dagen zal er waarschijnlijk meer duidelijkheid ontstaan over de haalbaarheid van Rock am Esch. We volgen de situatie dan ook op de voet en we zullen je via onze kanalen op de hoogte houden van nieuwe informatie die van invloed zal zijn op ons evenement.

Heb je ergens vragen over? Kijk of je vraag staat in onze FAQ of neem contact met ons op via rockfestivaltubbergen@gmail.com.