Nieuws van 24 januari 2023

Kaartverkoop start zaterdag 11 februari!

RL fotografie 196

Muziekfestival Rock am Esch keert terug voor een tweede editie op zaterdag 26 augustus. De organisatie is vastberaden om in 2023 opnieuw een prachtig weekend te organiseren. Kaarten voor het festival vliegen vanaf zaterdag 11 februari 16:00 uur over de toonbank.

Na een gedenkwaardig debuut in 2022 staat Rock am Esch voor editie nummer twee op zaterdag 26 augustus in Tubbergen. “We zijn trots om de tweede editie van Rock am Esch aan te kondigen”, vertelt Bas de Jong namens de organisatie. “De eerste editie was een groot succes en we zijn vastbesloten om het dit jaar nog beter te doen. We hebben hard gewerkt om een geweldige line-up samen te stellen!”

Indrukwekkende line-up
Rock am Esch keert terug met een indrukwekkende line-up. Het festival is gegroeid en heeft nu negen live-acts op het programma staan, drie meer dan vorig jaar. Ook dit jaar gaat de organisatie voor voornamelijk talenten uit eigen regio, een uitzondering daargelaten.

Zo keert Toon Eppink, die vorig jaar op het festival stond met The Fortunate Sons, terug met de Status Quotes. Verder is er een optreden van Californicated. Een Red Hot Chili Peppers tribute die momenteel te zien zijn in het programma The Tribute: Battle of the Bands op SBS6.

Het festival wordt afgesloten door The Buzz Lovers, een Nirvana tribute uit Spanje. Andere namen op het programma tot nu toe: Frank Droste & Heleen Temmink en Bram Leferink & Arjan Hoek. Meer namen worden snel bekend gemaakt.

Kaartverkoop start op zaterdag 11 februari
De kaartverkoop voor Rock am Esch start op zaterdag 11 februari om 16:00 uur. Een kaartje kost €20,- en is verkrijgbaar via de website van het festival. Mensen die zich in hebben geschreven voor Vroege Vogel tickets, krijgen de kans om op vrijdag 10 februari een kaartje te bemachtigen.