Nieuws van 18 januari 2022

Rock am Esch pakt op 27 augustus de gitaar weer op

Ana grave g Hc Waeldgt Q unsplash

In 2020 en 2021 ging Rock am Esch in Tubbergen niet door vanwege Covid-19. Voor dit jaar waagt de organisatie een nieuwe poging. Het festival staat gepland voor zaterdag 27 augustus.

Het is de bedoeling dat het dit jaar wél gaat rocken in Tubbergen. Live muziek, vunzige gitaren en koud bier; liefhebbers van gezelligheid en rockmuziek kunnen hun hart weer ophalen.

Meer info over de inhoud en opzet volgt snel, so stay tuned. Laat de zomer maar komen!

Sponsoring
Sponsoring is één van de financiële steunpilaren van Rock am Esch. Wij koesteren dan ook alle sponsoren, klein en groot. U levert namelijk een belangrijke bijdrage aan het festival. Wilt u sponsor worden? Wij komen graag met u in contact: rockfestivaltubbergen@gmail.com t.a.v. Jeroen Reuver.

Vrijwilligers
Rock am Esch kan niet zonder vrijwilligers en is op zoek naar jou! Wil jij je steentje bijdragen aan dit geweldige festival? Meld je dan nu direct aan via rockfestivaltubbergen@gmail.com t.a.v. Bas de Jong

Heeft u zich vorig jaar al opgegeven als vrijwilliger of sponsor? Dan nemen wij binnenkort contact met u op!

Rock am Esch 2022
Rock am Esch is een bijzonder en uniek zomers feest net buiten de rand van Tubbergen. Het indrukwekkende programma bevat meerdere (cover)bands uit onze gemeente. Het is dan ook dé plek om op een ontspannen en inspirerende manier de zomer te vieren!