Nieuws van 24 juni 2022

Rock am Esch presenteert twee hoofdsponsoren!

Ra E sponsoren C

Met trots kunnen we u melden dat Jabe Reclame en Aannemersbedrijf Hoek gezamenlijk hoofdsponsor van Rock am Esch zullen zijn!

Jabe Reclame
Jabe Reclame is een bedrijf met jarenlang ervaring op gebied van signing en staan bij hun klanten bekend om de scherpe prijsstelling en klantgerichtheid. Door dat ze een eigen ontwerp- en productieafdeling hebben, kunnen ze zeer korte levertijden hanteren. Daarnaast heeft Jabe een zeer uitgebreid assortiment en gemotiveerd en vakbekwaam personeel.
www.jabe.nl.

Aannemersbedrijf Hoek
Aannemersbedrijf Hoek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd bouwbedrijf, waarin ambachtelijk vakmanschap en duurzame kwaliteit hand in hand gaan. De basis voor het bedrijf is gelegd in 1978. Met een minimale hiërarchische structuur binnen de organisatie, kent iedere werknemer zijn of haar verantwoordelijkheden. De arbeidsproductiviteit ligt hoog en ze gaan doelmatig te werk. Door de organisatiestructuur zijn de lijntjes kort. Zowel voor collega’s onderling als een groot aantal onderaannemers en toeleveringsbedrijven.

Dit alles zorgt ervoor dat Hoek een familiebedrijf is, wat zich ook doorzet buiten werktijd. Recreatie en ontspanning, bijvoorbeeld in de vorm van bedrijfsuitjes en de traditionele vrijdagmiddagborrel, zorgen namelijk voor de juiste balans.
www.aannemersbedrijf-hoek.nl.