23:25 - 00:55 // mainstage

Bulls on Parade

Bulls On Parade Christophe Brysse

Wie zich de energie herinnert van Rage Against The Machine, weet dat die insloeg als een bom. In de originele bezetting treedt de band niet meer op. Gelukkig heeft Rock am Esch een waardig alternatief met de tributeband Bulls On Parade!

In 2024 viert Bulls On Parade hun twintigjarige bestaan, maar ze klinken nog altijd als de frisse klok die Rage Against The Machine in de jaren negentig hoogstpersoonlijk luidde. Met indrukwekkende gitaarkunsten, ongemeen stuwende drums én het zo typische stemgeluid van Thomas Van Dingenen brengen ze de intensiteit van hun grote voorbeeld perfect tot leven. Hits, emmers energie, rauwe razernij: werkelijk niets ontbreekt om er een dol feestje van te maken.

Deze Belgische tributeband van Rage Against The Machine knalt live minstens even hard als het origineel! In 2006 werd Bulls On Parade zelfs genomineerd als beste tribute door de L.A. Music Awards. Intussen hebben ze al opgetreden in diverse clubs en festivals door heel Europa, en nu is Rock am Esch aan de beurt. Tot in de pit?