21:30 - 23.00 uur

Street Fighting Men

Cropped street fighting man xl 036 web jpg

Klaar om mee te zingen en dansen op hits als 'Miss You', 'Brown Sugar' en 'Satisfaction'? Zet je schrap voor een onvergetelijke avond met de Rolling Stones tribute band, Street Fighting Men, bij Rock am Esch op vrijdag 30 augustus!

Street Fighting Men is een vijfkoppige 'steengoede' Rolling Stones tributeband uit het Noorden van het land. Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can't get no) Satisfaction, Jumpin' Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg "obscure" Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten welke de reguliere Stones tributebands niet spelen.

Met dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richards & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger. Doe je ogen dicht en je hoort de Stones in topvorm!

Street Fighting Men bestaat uit:
Einte Bijlsma - zang, mondharmonica
Anne-Arjen Blanksma – gitaar, zang
Hendrik Elings - drums, zang
Martijn Smilde – gitaar
Gilian de Wit - bas