20:45 - 22:15 // mainstage

UK Foo Fighters

Uk foo fighters RGB 3000x2000 v3

'My Hero', 'Best of You', 'Everlong', 'Times Like These', 'The Pretender'; Rock am Esch is trots om de komst aan te kondigen van een van de meest gerenommeerde tributebands in de wereld: de UK Foo Fighters! Deze band brengt een spectaculaire ode aan de legendarische Foo Fighters en de charismatische Dave Grohl.

De UK Foo Fighters hebben in hun 17-jarige carrière een ongelooflijke reputatie opgebouwd, erkend door muziekliefhebbers en critici over de hele wereld. Hun optredens bieden een meeslepende reis door de muziek van de Foo Fighters, terwijl de band hoog aangeschreven staat in talloze magazines zoals Classic Rock, Rolling Stone, Kerrang, NME, Q, MOJO en Planet Rock.

Wat de UK Foo Fighters onderscheidt, is hun unieke connectie met de echte Foo Fighters. Zo zijn ze uitgelicht in de BBC-documentaire 'UK Foo Fighters – My Hero' en heeft hun zanger zelfs het podium gedeeld met de echte Foo Fighters!

Dit is je kans om de magie van de Foo Fighters live te ervaren. Zorg dat je erbij bent voor een avond vol nostalgische hits, energie en rockplezier!