Over RAE

Juliette f maw OO Cq Xhr Y unsplash

Festivalterrein

Betreed het weiland van de familie Frons aan de Haarweg/Hekkertsweg in Tubbergen. Een heus paradijs, gelegen in het prachtige Twente. Geniet hier van de zon en van elkaar tijdens Rock am Esch, het splinternieuwe muziekfestival dat Tubbergen rijk is.

Languit in het gras liggen en langzaam wegdoezelen, meezingen met één van de topacts of duik die moshpit in. Geniet van een koud biertje (of twee) of vul je maag bij één van de foodstands op het terrein.

Gooi je zorgen over boord en beleef samen met je vrienden de dag van je leven. Niets hoeft, alles mag. Proost op een fantastische dag!

Over Rock am Esch

Het idee om een muziekfestival te organiseren is ontstaan tijdens een zomerse barbecue onderaan de Tubbergse Esch. Als organisatie bezoeken we regelmatig festivals, maar zelden in de Gemeente Tubbergen. Een beetje zonde natuurlijk. Een rockfestival, livemuziek met lokale bands. Daar dachten we aan. In stilte – een enkeling die het wist – werd er gewerkt aan een nieuw pareltje voor festival minnend Tubbergen. Helaas kwam het festival in 2020 en 2021 niet van de grond vanwege Covid-19.

Het is de bedoeling dat het dit jaar wél gaat rocken in Tubbergen. Op zaterdag 27 augustus 2022 vieren we zowel de zomer als de eerste editie van Rock am Esch!Map

Route en parkeren

Navigeer met zowel de fiets, auto als taxi naar Studio Sport Tubbergen, Haarweg 15, 7651 KE Tubbergen.

Open in Google Maps.