Over

RL fotografie 141

Festivalterrein

In het hart van het prachtige Twente ontvouwt zich een heus paradijs voor muziekliefhebbers: Rock am Esch. Dit is niet zomaar een festival; het is een uitnodiging om te genieten van zon, muziek en de ongeëvenaarde gezelligheid die alleen Twente biedt.

Rock am Esch is meer dan alleen een podium voor topacts. Het is een plek waar je achterover kunt leunen in het weelderige gras, je laten meevoeren door de betoverende muzieknoten, meebrullen met je favoriete bands, of je energie kwijt kunt in een uitgelaten moshpit. Tussen de optredens door nodigt het festival je uit om te ontspannen met een koud biertje, en je smaakpapillen te verwennen met heerlijke lekkernijen van diverse foodstands en de barbecue weide.

Op Rock am Esch heerst een sfeer van ongedwongenheid waarin ‘niets moet en alles mag’. Het is de perfecte gelegenheid om je zorgen van alledag achter je te laten en onvergetelijke herinneringen te creëren met vrienden. Samen proosten op een onvergetelijke dag, dat is waar Rock am Esch voor staat.

Over Rock am Esch

Dit festival is een creatie van de Stichting Rock Festival Tubbergen, opgericht door zes vrienden die hun liefde voor muziek en festivals delen. Het idee ontstond tijdens een zomerse barbecue onderaan de Tubbergse Esch. Hoewel deze vriendengroep regelmatig festivals bezocht, misten zij een echt rock-evenement in Twente. Het idee voor een rockfestival was geboren.

Het festival vierde in 2022 zijn eerste editie, en belooft een blijvend hoogtepunt te zijn op de festivalagenda van muziekliefhebbers. De afgelopen edities waren een enorm succes, mede dankzij optredens van The Buzz Lovers, Present Danger, Californicated, Status Quotes en meer.

Ontdek Rock am Esch, waar muziek, natuur en vriendschap samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. Waar wacht je nog op? Beleef het zelf in het prachtige Tubbergen!

-

Map

Route en parkeren

Navigeer met zowel de fiets, auto als taxi naar Studio Sport Tubbergen, Haarweg 15, 7651 KE Tubbergen.

Open in Google Maps.