Over

RL fotografie 141

Festivalterrein

Betreed het weiland van de familie Frons aan de Haarweg in Tubbergen. Een heus paradijs, gelegen in het prachtige Twente. Geniet hier van de zon en elkaar tijdens Rock am Esch!

Ga languit in het gras liggen, laat je meevoeren door de muziek, brul mee met één van de topacts of duik die moshpit in. Les je dorst met een koud biertje (of twee) en smul van heerlijk eten bij een van de foodstands op het terrein.

Gooi je zorgen over boord en beleef de tijd van je leven met je vrienden op Rock am Esch - niets moet en alles mag. Op een onvergetelijke dag, proost!

Over Rock am Esch

Rock am Esch wordt georganiseerd door de Stichting Rockfestival Tubbergen, een groep van zes vrienden met een gezamenlijke passie voor muziek en festivals. Het idee om een muziekfestival te organiseren is ontstaan tijdens een zomerse barbecue onderaan de Tubbergse Esch.

Als organisatie bezoeken we regelmatig festivals, maar zelden in de Gemeente Tubbergen. Een beetje zonde natuurlijk. Een rockfestival, livemuziek met overwegend lokale bands. Daar dachten we aan. In stilte – een enkeling die het wist – werd er gewerkt aan een nieuw pareltje voor festival minnend Tubbergen.

Helaas kwam het festival in 2020 en 2021 niet van de grond vanwege Covid-19. In 2022 was het dan EIN-DE-LIJK zover: de eerste editie van Rock am Esch!Map

Route en parkeren

Navigeer met zowel de fiets, auto als taxi naar Studio Sport Tubbergen, Haarweg 15, 7651 KE Tubbergen.

Open in Google Maps.