Contact

RL fotografie 11

Sponsor worden

Sponsoring is één van de financiële steunpilaren van Rock am Esch. Wij koesteren dan ook alle sponsoren, klein en groot. U levert namelijk een belangrijke bijdrage aan het festival.

Wilt u sponsor worden? Wij komen graag met u in contact: rockfestivaltubbergen@gmail.com t.a.v. Jeroen Reuver. U kunt zich ook aanmelden als sponsor via dit formulier.

Vrijwilligers gezocht

Rock am Esch kan niet zonder vrijwilligers en is op zoek naar jou! Wil jij je steentje bijdragen aan dit geweldige festival? Meld je dan nu direct aan via rockfestivaltubbergen@gmail.com t.a.v. Bas de Jong of vul dit formulier in.

Optreden

Heb jij of je band interesse om op te treden, neem dan contact op met Bas de Jong via rockfestivaltubbergen@gmail.com voor meer informatie.

Contact

Stichting Rock Festival Tubbergen
KvK 77074203
Kapsweg 3
7651 KM Tubbergen
rockfestivaltubbergen@gmail.com

Navigatie

Om op het festivalterrein te komen, navigeer met zowel de fiets, auto, wandelwagen als taxi naar Studio Sport Tubbergen, Haarweg 15, 7651 KE Tubbergen. Open in Google Maps.

FAQ

Openingstijden

Zaterdag 26 augustus 13:30 uur – 01:30 uur.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Rock am Esch is 18 jaar.

Food & drinks

Er zijn voldoende verfrissingen en versnaperingen te koop tijdens Rock am Esch. Je vindt op het terrein diverse foodstands en bars.

Wie organiseert Rock am Esch?

Rock am Esch is een initiatief van Stichting Rockfestival Tubbergen, zes vrienden uit de gemeente.

Vervoer

Kom je lopend? Het terrein is eenvoudig bereikbaar te voet. Kom je met de auto? Er zijn parkeerplekken aanwezig. Kom je met de fiets? Er is ruimte om je fiets te parkeren. De dichtstbijzijnde bushalte is op 400 meter lopen.

Adres

Rock am Esch vindt plaats aan de Haarweg/Hekkertsweg in Tubbergen. Stel uw navigatie in op Studio Sport Tubbergen, Haarweg 15, 7651 KE Tubbergen. Open in Google Maps. Niet te missen!

Pers/fotografie accreditatie

Stuur ons een mail om een pers- en/ of fotografie accreditatie aan te vragen: rockfestivaltubbergen@gmail.com t.a.v. Bas de Jong.

Overige vragen

Heb je een prangende vraag? Stuur ons dan een mailtje: rockfestivaltubbergen@gmail.com.