Contact

RL fotografie 11

Sponsor worden

Sponsoring is één van de financiële steunpilaren van Rock am Esch. Wij koesteren dan ook alle sponsoren, klein en groot. U levert namelijk een belangrijke bijdrage aan het festival.

Wilt u sponsor worden? Wij komen graag met u in contact: info@rockamesch.nl t.a.v. Jeroen Reuver. U kunt zich ook aanmelden als sponsor via dit formulier.

Vrijwilligers gezocht

Rock am Esch kan niet zonder vrijwilligers en is op zoek naar jou! Wil jij je steentje bijdragen aan dit geweldige festival? Meld je dan nu direct aan via info@rockamesch.nl t.a.v. Bas de Jong of vul dit formulier in.

Optreden

Heb jij of je band interesse om op te treden, neem dan contact op met Bas de Jong via info@rockamesch.nl voor meer informatie.

Contact

Stichting Rock Festival Tubbergen
KvK 77074203
Kapsweg 3
7651 KM Tubbergen
info@rockamesch.nl

Navigatie

Om op het festivalterrein te komen, navigeer met zowel de fiets, auto, wandelwagen als taxi naar Studio Sport Tubbergen, Haarweg 15, 7651 KE Tubbergen. Open in Google Maps.

FAQ

Openingstijden

Vrijdag 30 augustus 16:00 uur - 23.30 uur.
Zaterdag 31 augustus 13:30 uur – 01:30 uur.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Rock am Esch is 16 jaar.

Food & drinks

Er zijn voldoende verfrissingen en versnaperingen te koop tijdens Rock am Esch. Je vindt op het terrein diverse foodstands en bars.

Wie organiseert Rock am Esch?

Rock am Esch is een initiatief van Stichting Rockfestival Tubbergen, zes vrienden uit de gemeente.

Reizen naar Rock am Esch

Rock am Esch biedt voor elke bezoeker een gemakkelijke manier om het terrein te bereiken. Of je nu te voet, met de fiets, auto, of openbaar vervoer komt, het festival is ontworpen met jouw comfort en toegankelijkheid in gedachten.

Verblijven op Rock am Esch

Hoewel Rock am Esch zelf geen campingfaciliteiten aanbiedt, hoeft dit zeker geen belemmering te zijn voor een mooie festivalervaring. De omgeving van Tubbergen en Twente is rijk aan charmante campings, B&B's en hotels die een perfecte aanvulling vormen op je festivalbezoek.

Zoals bijvoorbeeld B&B De Boderie in Albergen/Harbrinkhoek. Hier kun je genieten van de rust midden in het groene Twente, op een kwartiertje fietsen van het festivalterrein. Of wat denk je van camping Klein Baasdam? Zij beschikken over een echt Rock am Esch kampeerveld, waar je met andere festivalgasten kunt nagenieten van het festival!

Adres

Rock am Esch vindt plaats aan de Haarweg/Hekkertsweg in Tubbergen. Stel je navigatie in op Studio Sport Tubbergen, Haarweg 15, 7651 KE Tubbergen. Open in Google Maps. Niet te missen!

Pers/fotografie accreditatie

Stuur ons een mail om een pers- en/ of fotografie accreditatie aan te vragen: info@rockamesch.nl t.a.v. Bas de Jong.

Overige vragen

Heb je een prangende vraag? Stuur ons dan een mailtje: info@rockamesch.nl.