Nieuws van 17 mei 2024

Start je weekend bij Rock am Esch!

RAE2023 28

Bier, bands en barbecue – wat wil je nog meer op een zonnige vrijdag? Precies, niets. Daarom breiden we Rock am Esch uit met een extra avond. Kom genieten van een koud biertje, heerlijke barbecue en topmuziek bij de gezelligste rockende vrijdagmiddagborrel van Twente, tot in de late uurtjes.

De drie bands die deze vrijdag mogelijk maken zijn NXT4, The Vadis Collective en Street Fighting Men. Elk van deze bands brengt hun unieke energie en stijl naar het podium, en belooft een show te leveren die je niet snel zult vergeten.

Street Fighting Men
De afsluiter van de vrijdagavond zijn de Street Fighting Men. Deze steengoede Rolling Stones tribute staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals Jumpin’ Jack Flash, (I can’t get no) Satisfaction, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer.

The Vadis Collective
Na een zeer succesvol optreden tijdens de tweede editie van Rock am Esch, keert The Vadis Collective terug om je mee te nemen op een muzikale reis naar de opwindende sfeer van Woodstock ’69. Een gedenkwaardige ervaring vol rockin' good vibes en onvergetelijke herinneringen!

NXT4
Maak kennis met NXT4! Deze band heeft een voorliefde voor bands als U2, Stereophonics, Oasis en Radiohead. Laat je meeslepen door hun frisse mix van pop- en rockmuziek.

Proef de sfeer
De barbecue wordt vrijdag (en zaterdag) verzorgd door de BBQ Tukkers! Deze smaakbewakers ademen rook en beheersen de controle over het vuur als geen ander. De mannen staan dan ook garant voor smakelijke creaties en gevulde (bier)buikjes. Meer details volgen!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Rock am Esch vrijdagmiddagborrel start op vrijdag 24 mei om 13:00 uur. Een ticket kost €10,- en is verkrijgbaar via de website.

Speciale aanbieding: Als je al een ticket hebt voor zaterdag, of er een koopt voor 24 mei, dan krijg je de mogelijkheid om een vrijdagticket kopen voor slechts €7,50!

Op zaterdag zijn de twee podia voor onder meer UK Foo Fighters, The Bacon Factory, Disorder en The Fortunate Sons. Kom dus naar Rock am Esch en start je weekend op de beste manier mogelijk: met geweldige muziek, geweldig gezelschap, en een geweldige sfeer.