Nieuws van 20 februari 2024

The Fortunate Sons schittert op tv

426601380 869782918335983 2653226803392563150 n

In de zinderende finale van The Tribute – Battle of the Bands heeft The Fortunate Sons niet alleen een sensationele prestatie geleverd, maar ook een prestigieuze beloning verdiend: een reeks optredens in de Ziggo Dome!

Toon Eppink, geboren in Tubbergen en kroegbaas van café de Stam in Almelo, heeft samen met zijn band een onvergetelijke indruk achtergelaten op de jury en het publiek, wat bewijst dat de muziek van Creedence Clearwater Revival levendiger is dan ooit.

Met consistent hoge scores en een topnotering week na week heeft The Fortunate Sons aangetoond waarom zij de onbetwiste CCR tributeband van het westelijk halfrond zijn. Hun vermogen om tijdloze hits zoals 'Proud Mary', 'Up Around the Bend', 'Who’ll Stop the Rain', en 'Bad Moon Rising' met zoveel passie en precisie uit te voeren, heeft hun plaats op het podium van de Ziggo Dome meer dan verdiend.

Vanuit de organisatie van Rock am Esch zijn we dan ook bijzonder verheugd dat deze getalenteerde band op ons festival zal optreden. Hun succes op televisie en aanstaande shows in de Ziggo Dome maakt het optreden bij ons op zaterdag 31 augustus tot een niet te missen evenement. We zijn er trots op om The Fortunate Sons te verwelkomen in Tubbergen, waar ze ongetwijfeld een onvergetelijke show zullen neerzetten.

Wij feliciteren The Fortunate Sons van harte met hun indrukwekkende prestatie en kijken vol verwachting uit naar hun optreden op Rock am Esch. Bereid je voor op een dag vol nostalgie, geweldige muziek en ongeëvenaarde live-optredens!