Nieuws van 16 januari 2024

Eerste bands bekend!

RAE2023 191

Na twee succesvolle edities vindt op zaterdag 31 augustus 2024 alweer de derde editie van het Tubbergse muziekfestival plaats! De eerste vier bands van de line-up zijn inmiddels onthuld en de kaartverkoop start op zaterdag 27 januari.

De eerste vier bands die bevestigd zijn voor het festival zijn Knights, The Fortunate Sons, Scummy Men en The Big Ashtray. Elk van deze bands brengt hun unieke energie en stijl naar het podium, en belooft een show te leveren die de je niet snel zult vergeten.

The Fortunate Sons
The Fortunate Sons keren, na een zeer succesvol optreden tijdens de eerste editie, terug naar Rock am Esch! Met de tijdloze hits van CCR zoals Proud Mary, Bad Moon Rising en Who’ll Stop The Rain nemen ze je mee op een muzikale reis door de jaren ’60 en ’70. The Fortunate Sons kom je deze maand ook tegen op SBS6, tijdens The Tribute – Battle of the Bands!

Scummy Men
Met hun extravagante frontman, wiens tongval nog Britser klinkt dan een full English breakfast, brengen de Scummy Men een eerbetoon aan de Arctic Monkeys. Live staan ze garant voor een arsenaal aan heup-schuddende ritmes en vlijmscherpe gitaarlicks.

The Big Ashtray
De vijf jonge muzikanten uit Geesteren en Langeveen zijn er klaar voor om een feestje te bouwen. Met een setlist die varieert van Red Hot Chili Peppers tot Status Quo, van Jet tot Dire Straits, en van ZZ Top tot Blondie, belooft The Big Ashtray een onvergetelijke ervaring!

Knights
Deze psychedelische rockband, gemixt met blues en indierock, wordt gevormd door de broers Djavan en Donolan (gitaar & zang) en hun zus Dulcinha (drums). Knights neemt je mee op een muzikale reis geïnspireerd door legendes als The Doors, The Who en The Beatles.

Kaartverkoop start op zaterdag 27 januari
De kaartverkoop voor Rock am Esch start op zaterdag 27 januari om 16:00 uur. Een ticket kost €22,50 en is verkrijgbaar via de website. Meer namen voor de line-up worden snel bekend gemaakt!